Welkom bij
ZP Ommen
EQB Consultancy
Martijn Visker
EQB Consultancy
Martijn Visker
EQB staat voor Engineering, Quality en Business. Deze driehoek is een wederkerende connectie tussen de drie belangrijkste items die binnen een bedrijf afspelen. Engineering van het product/dienst, de kwaliteit die het product/dienst moet uitdragen en het organiseren van het bedrijf erom heen. EQB kan deze onderdelen, door alle praktische en theoretische kennis te koppelen, ‘lean’ en effectief met elkaar verbinden.

EQB heeft de visie dat elk Midden en Klein Bedrijf een latente behoefte heeft om een optimalisatieslag binnen haar specialisme te maken. Daarbij wordt de focus op waarde toevoegen gelegd, waarmee een concurrerende positie behouden blijft. Alle bijkomende werkzaamheden uitbesteden is een trend die daardoor gaande is. Door juist deze werkzaamheden aan te bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding, kan de behoefte van de klant vervuld worden.

Middels kennis en kunde kan EQB diverse diensten leveren. Een greep uit projecten die EQB heeft uitgevoerd bij opdrachtgevers zijn: ISO9001 implementatie bij een productie bedrijf; Lean Manufactering bij een assemblage fabriek; Integrated Business Planning (IBP) implementatie; een annual business cycle opzetten; engineering van schuifdaken voor marine en automotive toepassingen; IATF16949 implementatie; interne audits uitvoeren bij een IATF16949 gecertificeerde opdrachtgever, 2e partij audits uitvoeren bij leveranciers, enz. Binnen vele takken van sport kan EQB goed uit de voeten en ondersteunend zijn.
Neem gerust contact met mij op via martijn@EQBconsultancy.nl of bel 06-52 09 23 84